Servicii

ESG Environmental / Servicii

Consultanță în energy management&efficiency, achiziții gaz. Energie verde/surse convenționale și carbon offset.

Atât la nivel European cât și în România, sectorul energetic se află în proces de tranziție către energia verde. Însă, în urma cu aproximativ 3 ani ne confruntăm cu provocarea de a decarbona sistemele energetice, de a promova sursele regenerabile și de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră.
Vestea buna este că, în momentul de față, compania noastră iți poate oferii cele mai bune servicii în acest scop. Astfel că, iți oferim asistență în licitații și achiziții, respectiv, negocierea prețurilor de achiziție și a condițiilor contractuale. Deasemenea, iți punem la dispoziție asistență în certificarea consumurilor lunare și obținerea certificatelor de origine. Esg-Environmental reprezintă în același timp noul trend global și poate oferi schimbarea pozitivă a planetei noastre.
Iți oferim consultanță în vederea obținerii celor mai bune rezultate. Te ajutam să ajungi la cele mai bune decizii privind energia verde și sursele sale convenționale. Prin acestea ne referim la sursele epuizabile în special combustibilii fosili. Printre cei mai răspândiți combustibili fosili regăsim cărbunii, petrolul și gazele naturale.
Așadar, daca și tu ai nevoie de asistență și consultanță în acest domeniu, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră este mereu la dispoziția ta. Folosește formularul de contact din cadrul website-ului nostru și adresează-ne orice întrebare legată de energia verde, sau serviciile oferite de noi.

Implementare soluții producere energie din surse regenerabile ( parcuri fotovoltaice tip roof top & land plot)

În Romania regăsim două tipuri de sisteme fotovoltaice, implicit, panourile fotovoltaice care sunt amplasate pe locuințe, sau clădiri și sistemele de parcuri fotovoltaice care pot aproviziona cu energie cartiere întregi. Acestea produc exponențial mai multă energie și devin totodată o alternativă la rețeaua clasică de energie electrică. Astfel Esg-Environmental îți oferă în această direcție, cele mai bune servicii de studii de fezabilitate în raport cu cerințele și accesarea fondurilor de finanțare. Te ajutăm cu întocmirea documentației necesare și obținerea vizelor și autorizațiilor până la nivelul ready to build. Pe lângă aceste servicii, te ajutăm și cu monitorizarea și management-ul în exploatare. Investirea în parcuri fotovoltaice prezintă o mulțime de avantaje. Cel mai important fiind acela sistemele de parcuri fotovoltaice nu produc gaze de seră. Astfel , acestea nu contribuie la efectului de seră. Așadar, dacă ai luat decizia de a finanță un parc fotovoltaic, însă nu dispui de experiență necesară și de cunostiintele obligatorii din cadrul acestui domeniu, ne poți contacta oricând pentru detalii. Iți punem la dispoziție cele mai bune servicii de asistență și consultanță, astfel , proiectul tău este finalizat cu succes. Toate beneficiile energiei solare și avantajele acestor parcuri fotovoltaice, înclina balanța în favoarea investiției în acest domeniu.

Waste management – implementare concept zero waste to landfill

O bună gestionare a deșeurilor aduce o mulțime de beneficii în cadrul mediului, a climei și a sănătății umane. Astfel că Esg-Environmental vine în întâmpinarea clienților cu cele mai bune servicii în cadrul acestui aspect important. Oferim servicii de Waste management, implicit implementare concept zero waste to landfill prin creșterea procentului de reciclare și introducerea în economia circulară a restului de fracții, conform legislației în vigoare.

Deasemenea, implementăm creșterea procentului de selectare a deserurilor recliclabile. Pe lângă acestea, ne ocupăm de neutralizarea fracției biodegradabile și neutralizarea fracțiilor rămase prin incinerare și congereare. Toate acestea duc către promovarea unei economii circulare și reduc implicațiile mediului. Tototdata, contribuie la crearea unor noi oportunități pentru locurile de muncă.

Reciclarea ajuta și la păstrarea resurselor naturale, salvează energiei și reduce emisiile de carbon, astfel că este diminuat efectul de seră. Alături de fiecare client al nostru, avem posibilitatea de a crea un mediu mai curat și mai sigur. Reciclarea alimentează viitorul, motiv pentru care, suntem alaturi de toți clienții și producătorii cu care colaborăm, pentru a ne putea îmbunătății și a eficientiza toate aceste procese împreună.

Nu ezita să ne contactezi pentru alte detalii și întrebări legate de acest aspect. Suntem alături de tine pentru a iți oferi cele mai bune servicii din cadrul energiei verde.

Eficientizare costuri operaționale

Indiferent de activitatea unei organizații, energia reprezintă unul dintre cele mai mari costuri pe care aceasta le poate avea. Până în momentul de față, este estimată o creștere a energiei de până la 30%. Consumul de energie implică totodată și costuri de mediu, dar și sociale. Acestea apar în urma exploatării resurselor al căror nivel este redus semnificativ în fiecare an.

Astfel că, Esg-Environmental propune soluții pentru reducerea și eficientizarea costurilor operaționale a consumului de energie, dar și folosirea acesteia într-un mod cât mai eficient. Eficientizarea costurilor operaționale, implicit a energiei trebuie să facă parte din planul de managent al oricărei companii. Din acest motiv, echipa noastră te ajuta să îmbunătățești costurile energiei.

Este foarte important să colaborezi cu un singur furnizor care te poate ajuta să iți implementezi mai ușor proiectul. Echipa noastră utilizează un model de impact educațional pe termen lung, axat pe promovarea cunoștințelor generațiilor viitoare. Deasemenea, ne asigurăm că fiecare soluție corespunde nevoilor fiecărei companii în parte și ne ocupăm de implementarea proiectului pentru a te bucura de rezultatele obținute.

Folosește formularul de contact din cadrul website-ului nostru și adresează-ne întrebările la care ai nevoie de răspuns. Răspundem cu profesionalism și dedicare oricărei nelămuriri.

Îmbunatățire ESG scoring în vederea obținerii de finanțări verzi și nu numai

ESG este unul dintre cele mai noi concepte, reprezentând factorii de mediu, social și guvernantă. Se pune din ce în ce mai mult accent pe comportamentul etic al tuturor companiilor și modul cum tratează acestea mediul înconjurător și societatea. Astfel că, implementarea standardelor ESG de către investitori, condiționează în același timp  accesul la finanțare.

Finanțarea sustenabila reprezintă una dintre preocupările cele mai importante ale Uniunii Europene. Aceasta este interpretată ca fiind un tip de finanțare care sprijină dezvoltarea durabila a economiei și care reduce presiunile asupra mediului înconjurător. Din acest motiv, compania noastră iți oferă servicii de Îmbunatățire ESG scoring în vederea obținerii de finanțări verzi și nu numai.

Cu ajutorul acestui serviciu oferit de către echipa noastră, poți obține mai ușor și rapid finanțarea de care ai nevoie. Te bucuri de reușite și de rezultatele positive obținute în urma acestui proiect important. Iată motivele pentru care ESG este important pentru orice business

–           Atragerea finanțării, sau scăderea costului unei finanțări

–           Îmbunătățirea brand-ului societății

–           Scăderea riscurilor operaționale și implicit cea a costurilor

Așadar, un nivel bun al ESG și evoluția factorilor specifici, asigură sustenabilitatea  afacerii în vederea factorilor externi perturbatori. Deasemenea, un anumit nivel ESG al unor companii, le permite instituriilor de credit, dar și celor non-financiare, să acorde împrumuturi în condiții avantajoase. Din acest motiv, echipa noastră iți pune la dispoziție cele mai bune servicii de Îmbunatățire ESG scoring în vederea obținerii de finanțări verzi și nu numai.